Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

Τα χρώματα που μας ταιριάζουν

Τα χρώματα που μας ταιριάζουν



Φυσικά και δεν κολακεύουν όλα τα χρώματα όλες τις γυναίκες. Αλλά υπάρχουν αυτά που μας ταιριάζουν λίγο περισσότερο και αυτά δεν μας πάνε καθόλου. Ωστόσο υπάρχουν τέσσερα χρώματα τα οποία ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε γυναίκα είτε είναι μελαχρινή είτε πιο ανοιχτόχρωμη. Ποια είναι αυτά.

Μελιτζανί: Το μελιτζανί είναι σκούρο και μοιάζει με το μαύρο ή το σκούρο μπλε. Μαζί με το γκρι, είναι το ιδανικό χρώμα για ξανθές, κοκκινομάλλες, καστανές και φωτίζει το πρόσωπο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε στην ντουλάπα σας μία μωβ ζακετούλα ή ένα απλό μωβ μακό T-shirt. Τώρα το καλοκαίρι, επίλεξε ένα απλό μωβ φόρεμα.

Έντονο κόκκινο: Το επιλέγουν γυναίκες που έχουν έντονη αυτοπεποίθηση και θέλουν να προβάλλουν τον εαυτό τους. Το κόκκινο βρίσκεται στη μέση του χρωματικού φάσματος άρα δεν είναι τυχαίο που έχει τόση "δύναμη". Αφήστε που συμβολίζει το πάθος!

Σκούρο μπλε: Πρωταγωνιστεί και το καλοκαίρι. Θεωρείται από πολλούς το νέο μαύρο και αναδεικνύει ιδανικά κάθε επιδερμίδα. Το σκούρο μπλε ή electric είναι πιο ασφαλής επιλογή από το σιελ ή τιρκουάζ διότι φοριέται κάθε εποχή και συνδυάζεται με πολύ περισσότερα χρώματα.

Απαλό ροζ: είναι κάτι μεταξύ του ροζ παλ και του ροδακινί. Μπορεί το φούξια να είναι της μόδας το φετινό καλοκαίρι, αλλά το απαλό ροζ ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου